Nieuws

 • WebsiteJudge.es gelanceerd!

  Vandaag is de spaanse versie van WebsiteJudge live gegaan! De spaanse versie van WebsiteJudge is, net als de engelse en nederlandse versie, een op zichzelf staande index. Wij vertrouwen erop ook spaanssprekende mensen een mooie gelegenheid te geven websites te beoordelen in hun eigen taal!
  Geplaatst op : 28-04-2010
 • Relaunch WebsiteJudge

  Wij zijn blij te kunnen melden dat vandaag officieel WebsiteJudge opnieuw gelanceerd is!

  De grootste verschillen ten opzichte van de eerdere versie(s) is de verbeterde techniek waardoor de snelheid van de website aanzienlijk is toegenomen.

  Tevens is gekozen voor het beter scheiden van de websites naar de desbetreffende landen TLD's. Zo is de Nederlandse versie sinds vandaag te vinden op websitejudge.nl en de Engelse versie op websitejudge.com

  Verder is de gebruiksvriendelijkheid (usability) sterk verbeterd: websites kunnen makkelijker worden aangemeld, eigenaren verificatie is sterk verbeterd, er is een beter en makkelijker overzicht van judges en laatst beoordeelde websites te vinden, kortom er is dus aardig wat veranderd.

  De komende tijd zullen er steeds meer features worden toegevoegd. Welke features dat zijn houden we nog even onder de pet maar wij kunnen jullie garanderen dat het de website nog toegankelijker zal maken.

  Geplaatst op : 05-03-2010
 • Vergroting servercapaciteit WebsiteJudge.com

  Wegens de explosieve groei van zowel het aantal bezoekers als het aantal aangemelde websites vergroten wij de servercapaciteit van WebsiteJudge.com.

  Dit heeft tot gevolg dat op 28 januari aanstaande tussen 13.00 uur en 16.00 uur een grote hoeveelheid data zal worden gemigreerd of "verschoven". Rond 16.00 zullen de servers van WebsiteJudge.com een aantal minuten helemaal niet bereikbaar zijn wegens het omzetten IP-adressen.

  Dit kan betekenen dat sites die binnen bovenstaande periode worden aangemeld wellicht niet zullen worden toegevoegd of dat beoordelingen niet door zullen komen.Het is dus raadzaam om met aanmelden of beoordelen van websites te wachten tot na 16.05.

  Ondanks dit ongemak zal dit een grote performance verbetering geven en daarmee ook een betere gebruikerservaring.

  Wij vertrouwen erop jullie hiermee van dienst te zijn.

  De beheerders van WebsiteJudge.com

  Geplaatst op : 27-01-2009
 • Tags functionaliteit toegevoegd

  Vanaf vandaag kunnen bezoekers van WebsiteJudge.com naast het zoeken op een specifieke URL ook zoeken op tag/keyword.

  Voorheen moest men een site in onze index opzoeken door naar de juiste hoofd- en subcategorie te gaan. Dit werd door sommigen, terecht, als onhandig ervaren. Nu is het zoeken en vinden van het gewenste onderwerp een peuleschil

  Met deze nieuwe functionaliteit vertrouwen wij erop de bezoekers van WebsiteJudge een enorme dienst te bewijzen.

  Met vriendelijke groet,
  De beheerders

  Geplaatst op : 16-06-2008
 • Vernieuwde site online!

  U heeft er even op moeten wachten en heeft ook wat langer geduurd dan geplanned maar de vernieuwde site van websitejudge is dan nu eindelijk online!

  Alhoewel wij heel enthousiast zijn over het nieuwe resultaat is de site nog niet helemaal "af" en komen er binnenkort nog een aantal toepassingen bij.

  Wij wensen jullie veel plezier met het beoordelen van websites en zien jullie commentaren met belangstelling tegemoet.

  Met vriendelijke groet,
  De beheerders

  Geplaatst op : 02-03-2008
 • Restyle WebsiteJudge.com

  Vorig jaar is WebsiteJudge van start gegaan en mag zich inmiddels een gerenommeerd internetportaal noemen met meer dan 200.000 bezoekers per maand en een 3000-tal websitejudges. Dagelijks komen er tientallen judges, websites en eigenaren van websites bij.

  Aangezien dit nogal wat vraagt van de performance en omdat er nogal wat punten ter verbetering waren zijn wij al geruime tijd bezig met het ontwikkelen van een verbeterde versie van WebsiteJudge. Tevens is de server geupgrade waardoor onder andere de zoekfunctie sneller is gaan functioneren.

  Binnen een aantal weken zullen wij jullie verrassen met versie 2 van WebsiteJudge waarbij zowel de looks als de performance conform de huidige websitestandaarden zullen zijn.

  Binnen afzienbare tijd zal tevens de stap naar internationaal portaal/beoordelingssite worden gezet en zullen er een (groot) aantal functionaliteiten worden toegevoegd.

  Wij vertrouwen erop jullie hiermee een dienst te bewijzen en zien jullie verdere beoordelingen met belangstelling tegemoet.

  De beheerders

  Geplaatst op : 08-01-2008
 • Sub-categorieen tijdelijk buiten gebruik

  Afgelopen weekend zijn door een technische storing de subcategorieen een tijd lang niet bereikbaar geweest. Het zal even duren voordat we dit probleem volkomen verholpen hebben. Op dit moment zijn veel subcategorieen nog steeds leeg of staan topics in totaal onrelevante categorieen. Wij vragen u alstublieft geduld te hebben en excuseren ons voor het eventuele ongemak.

  Geplaatst op : 24-09-2007
 • 1000+ WebsiteJudges!

  Een nieuwe mijlpaal is bereikt: Vandaag heeft de 1000ste WebsiteJudge zich aangemeld op WebsiteJudge.com! WebsiteJudge.com wordt door deze gestage groei een steeds belangrijkere bron van informatie voor webeigenaren waardoor WebsiteJudge steeds meer als autoriteit op het gebied van Websitebeoordelingen wordt bezien. WebsiteJudge.com hoopt binnen afzienbare tijd nog veel meer Judges te mogen verwelkomen. Nodig daarom je vrienden, collega's en kennissen uit om websites te beoordelen!

  Geplaatst op : 28-08-2007
 • Bijna 500 WebsiteJudges!

  Stond de teller nog geen maand geleden op 200 WebsiteJudges, nu staat de teller op bijna 500 WebsiteJudges waarvan er veel zeer actief zijn! WebsiteJudge hoopt natuurlijk dat dit aantal binnen zeer korte tijd explosief zal toenemen en daar kunt U natuurlijk altijd bij helpen! Heeft u forum, een website of kent u personen die een forum of website bezitten en die een initiatief als deze toejuichen? Plaats dan een link op uw forum of website of mail je vrienden, kennissen of collega's! Want een beter internet begint bij de bezoekers!

  Geplaatst op : 12-07-2007
 • Eigenarensectie gereed

  WebsiteJudge is uitgebreid met nieuwe functionaliteit! Het is vanaf vandaag mogelijk uzelf als eigenaar van een site te identificeren. Na identificatie kunt u de bezoekers van WebsiteJudge extra informatie verschaffen over uw website.

  Geplaatst op : 17-06-2007

Maak een profiel aan

Inloggen

wachtwoord vergeten?