Iddink.nl Reviews/Beoordelingen

Dit is de reviewpagina van Iddink. De website www.Iddink.nl staat vermeld in categorie Boeken (Kunst). Wilt u zelf ook deze website of een andere beoordelen? Maak dan nu een gratis profiel aan.

iddink.nl | Iddink - start -
Aantal reviews
1
Eerste indruk
7
Snelheid laden
6
Looks
5
Gebruikersvriendelijk
4
Totaal
2

iddink.nl
Uw advertentie hier?

Reacties www.Iddink.nl

  • Ik ben diep teleur gesteld in Iddink. Ik heb zelf via Iddink mijn boeken moeten bestellen. Aan het einde van het schooljaar moet je dan ook weer je boeken inleveren. Ik netjes mijn boeken ingeleverd, verpakt en wel, en school zal ze opsturen. Nou beweert Iddink dat ik 1 boek niet heb ingeleverd. Nou veel bellen werd het niet bepaald vriendelijker en nu proberen ze het geld binnen te halen met een incassobureau. Ik heb nog niet eerder mee gemaakt dat zo bedrijf zo'n slechte administratie heeft en de klant de schuld geeft. En dan ook nog te bedenken dat we gecontroleerd hebben of alle boeken ingeleverd waren en ook nog verhuisd zijn! Dat boek hebben wij niet, maar ze willen wel geld!!! Waardeloos. TIP!! Maar bijvoorbeeld foto's van de boeken die je inlevert om dit soort ellende te voorkomen!!!!!

    door laron | 28-08-2013

Inhoud Iddink

titel www.iddink.nl
Iddink - start -
robotview www.iddink.nl
Home | Contact Hier kun je terecht voor alles wat jouw leermiddelen betreft: bestellen, klantenservice, digitaal leren en nog veel meer. Ook voor je ouders! Voor alle scholen die nu al met Iddink werken. Onder andere keuzegids leermiddelen, inlogportaal, digitaal onderwijs. Algemene informatie over Iddink. Referenties, contact, vacatures. Ook voor scholen die nog niet met Iddink werken. (c) 2009 Iddink powered by ultraware
informatie eigenaar www.iddink.nl

De eigenaar heeft (nog) geen beschrijving ingevuld. Bent u eigenaar van dit domein? Meld u direct aan als eigenaar.

Externe informatie

Plak code in je website

Meer reviews voor iddink.nl? Plak deze code op een goed zichtbare plaats in uw website!

Tags

  • Uw site moet nog bezocht worden door WebsiteJudge OF er zijn geen "keyword-tags" aanwezig op uw webpagina. Zie FAQ robotview.

Zoek in

Wij danken u hartelijk voor uw bezoek aan de reviewpagina van Iddink. U kunt natuurlijk altijd nog meer websites beoordelen zoals de websites hieronder!

Gerelateerde websites (Iddink - start -)

Maak een profiel aan

Inloggen

wachtwoord vergeten?