Contact

Meest gestelde vragen

Hieronder vindt u onze reactie op de meest gestelde vragen van bezoekers en eigenaren.

 1. Mijn site staat in WebsiteJudge.com. Wat heb ik hieraan?
  WebsiteJudge is een website index die nog steeds toeneemt in populariteit en autoriteit. Een plaatsing in WebsiteJudge, die overigens geheel gratis is, kan uw vindbaarheid in zoekmachines verbeteren aangezien u in een, voor uw website, relevante categorie wordt geplaatst.
 2. Ik heb wel een verificatie-email gekregen voor mijn profiel maar deze is leeg. Hoe kan dat?
  Dit duidt er waarschijnlijk op dat uw emailinstellingen geen HTML toestaan. Meestal helpt het om de email te openen als "plain text" of "zonder opmaak".
 3. Ik wil me als eigenaar verifieren. hoe doe ik dat?
  U kunt uzelf sinds heden op twee manieren als eigenaar verifiëren. U kunt een html bestand uploaden naar de webserver OF u kunt een metatag toevoegen aan de html-code van uw website.
 4. Ik heb geen verificatie-email voor mijn profiel ontvangen. Kan ik die opnieuw aanvragen?
  Wellicht bevindt de email zich in een spam/junk sectie van uw email of misschien wordt de email geblokkeerd door uw provider. Indien dit niet het geval is kunt u de verificatie opnieuw aanvragen door in te loggen op uw profiel en naar de profielpagina te gaan. Hier vindt u een optie om de verificatie code opnieuw aan te vragen. Let wel: deze aanvraag kan alleen worden verstuurd als u inderdaad nog NIET geverifieerd hebt.
 5. Mijn website is recentelijk vernieuwd. Hoe kan ik de gegevens in websitejudge updaten?
  Ga simpelweg naar uw website-pagina in websitejudge en klik op de knop: "NIET OK". Kies hierna voor de optie "Ik wil de vermelding vernieuwen" om de informatie te updaten.
 6. Ik heb nooit toestemming gegeven voor opname in WebsiteJudge. Hoe komt mijn website toch in jullie index terecht?
  Een gedeelte van onze index is via een automatische crawler gevonden en gecategoriseerd. De meeste websites worden echter handmatig aangemeld door bezoekers of webmasters/ webdesigners. Mocht u liever niet hebben dat uw website wordt vermeld dan kunt u de website verwijderen door uzelf als eigenaar te verifieren. Klik na verificatie op de profieltab en daarna op "mijn websites".U kunt daarna via uw profiel de website verwijderen. Let wel: een, uit onze index verwijderde, website kan alleen weer opnieuw in onze index komen door rechtstreeks contact met ons op te nemen.
 7. Ik wil mijn website toevoegen. Waar kan ik dit doen?
  U kunt uw website simpelweg toevoegen door naar linksboven op "website aanmelden" te klikken en daar de meest geschikte (sub)categorie te kiezen. Let wel: elke aangemelde site wordt door ons handmatig beoordeeld op geschiktheid. Wij behouden ons het recht een aanmelding te wijzigen of te verwijderen indien de aangemelde site niet aan de algemene voorwaarden voldoet.
 8. Hoe kan ik mijn website terugvinden in WebsiteJudge?
  Gebruik de zoekoptie "Zoek URL" en vul hier de URL in van het gewenste domein. Klik vervolgens op Zoek om te kijken of het domein in onze index voorkomt.
 9. Hoe pas ik eigenareninformatie aan?
  Log in op uw WebsiteJudge profiel. Klik daarna op de profieltab. Indien u uzelf heeft geverifieerd als eigenaar van een website kunt u na het klikken op "mijn websites" een eigenarentekst invullen bij iedere geverifieerde website. Let wel: U kunt alleen de eigenarentekst aanpassen. Zaken als title, tags en de informatie in de robotview worden automatisch door onze crawler opgehaald en zijn derhalve niet aan te passen.
 10. Hoe kan ik zorgen dat mijn website sneller wordt beoordeeld?
  WebsiteJudge is een portaal die gemaakt is om bezoekers de gelegenheid te geven om websites te beoordelen. Ze hebben daarbij zeer veel keus uit duizenden websites. U kunt hier een positieve bijdrage aan leveren door vanaf uw eigen website een link te plaatsen naar de beoordelingspagina. U kunt dit met een tekstlink doen maar u kunt ook gebruik maken van onze webmastertool. Beoordeelde websites genieten in websitejudge altijd de voorkeur boven nog te beoordelen websites dus het loont de moeite om een link te plaatsen.
 11. Ik wil mijn profiel verwijderen. Hoe doe ik dat?
  Het verwijderen van profielen wordt door de beheerders van WebsiteJudge gedaan. Om een profiel te kunnen verwijderen vult u onderstaand formulier in terwijl u bent INGELOGD. Zet in de opmerkingen dat u uw profiel wilt verwijderen. Indien u niet bent ingelogd kunnen wij uw aanvraag NIET honoreren.
 12. Ik heb een subdomein/dieper liggende pagina. Kan ik deze toevoegen aan WebsiteJudge.com?
  Het toevoegen van subdomeinen/dieper liggende pagina's door bezoekers/judges is niet mogelijk in WebsiteJudge.com. Een van de meest voornaamste redenen is dat subdomeinen vaak voor spamdoeleinden worden gebruikt of te weinig verschillen van het hoofddomein.
 13. Hoe beoordeel ik een website?
  U kunt websites beoordelen nadat u een profiel heeft aangemaakt en bent ingelogd. Zoek de gewenste beoordelingspagina door middel van de url/tagsearch en geef, na ingelogd te zijn, uw oordeel in punten en eventueel met aanvullende opmerkingen.
 14. Hoe maak ik een profiel aan?
  U kunt een profiel aanmaken door de volgende stappen te volgen:
  - Vul allereerst linksboven uw emailadres en uw gewenste nickname (of gebruikersnaam) in OF klik het tabje "profiel" aan om bovenstaande stap uit te voeren.
  - Als de gebruikersnaam en emailadres uniek zijn kunt u uw gewenste wachtwoord invullen (2x). Tevens dient u de tekens over te nemen die u in die pagina vindt. Dit is een check om te voorkomen dat we te maken hebben met geautomatiseerde requests.
  - Activeer uw nickname/gebruikersnaam in uw emailadres. Dit is NIET verplicht maar WEL handig in het geval dat u uw wachtwoord bent vergeten.


Staat uw vraag er niet tussen dan kunt u contact opnemen door onderstaand formulier in te vullen.

Contactformulier

Om automatische aanmeldingen te voorkomen verzoeken wij u onderstaande code over te nemen:
Typ tekens over *

De initiatiefnemers

WebsiteJudge is een initiatief van IAMGroup en Optimised.

IAMGroup
Leyweg 158-b
2545 CX 's-Gravenhage
www.iamgroup.nl
KvK: 27270215

Optimised
Wickenburgstraat 31
3077 TJ Rotterdam
www.optimised.nl
KvK: 24381291

Maak een profiel aan

Inloggen

wachtwoord vergeten?