Laatste 400 website beoordelingen

Hieronder vindt u de 400 meest recente website beoordelingen. Bent u het niet eens met de gegeven beoordelingen beoordeel de website in kwestie dan zelf door een profiel aan te maken!

Resultaten 1 - 10 van circa 400 voor laatste beoordelingen

  • antiekdenoudenoverzet.be

    Zeer mooie zaak met heel uitgebreid aanbod. Een echte én aangename verrassing. Mooie collecties van o.a. Mathilde M., Orval, ArtempO, Clayre & Eef en handgemaakte spulletjes van Leineke & Fientje. Ik ga zeker nog eens langs :-)

    door overzet | 18-02-2017 | 17:31
  • aanbiedingen-energie.com

    Ik was op zoek naar een duidelijk overzicht van alle energie aanbiedingen. Op deze website kreeg ik een heel goed overzicht van alle aanbiedingen. Nu heb ik een gratis tablet en een goedkoop energiecontract!

    door lauradewijs | 12-10-2016 | 09:30
  • rowic.nl

    Site ziet er rommelig uit. Niet makkelijk te navigeren.

    door a-no-niem | 18-09-2016 | 10:13
  • tarpshop.nl
    tarpshop.nl

    Fijne website, met nog fijnere service. Ik bestel ik altijd voor onze scout groep, erg fijne partij om mee te werken!

    door cindyvink | 29-08-2016 | 11:11
  • biboys.nl

    Grootste nep site die bestaat 90% van de profielen is nep.

    door robbie17 | 14-08-2016 | 23:33
  • dmlights.nl | Verlichting - dmLights.nl
    dmlights.nl

    Fris design, laadt snel en de navigatie wijst zichtzelf uit.

    door kevinverto | 13-07-2016 | 15:21
  • taxizuideramstel.nl | Taxi Zuider Amstel
    taxizuideramstel.nl

    gewoon goed

    door taxizuideramstel | 23-05-2016 | 15:21
  • horecaleaseline.nl

    Ruime en overzichtelijke website. Erg vriendelijke mensen aan de telefoon die mij goed hebben geadviseerd met de apparatuur.

    door herman19 | 17-05-2016 | 16:14
  • fotograafkiezen.nl

    Ik was op zoek naar informatie over wanneer je het best een newbornshoot kan doen en vond de beste uitleg op het blog van www.fotograafkiezen.nl Ook de andere artikel over fotografie en bruiloften waren de moeite waard. Informatieve site!

    door salsagirl | 30-04-2016 | 15:36
  • fotograafkiezen.nl

    Handige site met een goede blog en mooie foto's. Offertes aanvragen zelf niet gedaan, maar ziet er handig en eenvoudig uit. Alleen snelheid van laden op mobile mag sneller!

    door novafotograaf | 28-04-2016 | 12:19

Maak een profiel aan

Inloggen

wachtwoord vergeten?