Algemene voorwaarden

WebsiteJudge is een gratis portal/ beoordelingssite/ community. Personen met een profiel kunnen onbeperkt websites beoordelen (maximaal één beoordeling per website).

Voor het aanmelden van websites hoeft u geen profiel aan te maken. WebsiteJudge probeert informatie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven.

Bent u eigenaar van een website en vindt u onjuistheden in de informatie en/of afbeelding van uw website dan horen wij dat graag van u. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright

Alle teksten, afbeeldingen, of informatie, geboden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet zonder onze uitdrukkelijk verkregen schriftelijke toestemming worden gebruikt.

Informatie op deze website, zoals teksten, afbeeldingen en menu's mogen niet worden gekopieerd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf uitdrukkelijk verkregen schriftelijke toestemming van WebsiteJudge.

Elke vorm van informatie, in de vorm van suggesties, ideeën, etc, die wij van u ontvangen, wordt door WebsiteJudge gezien als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten.

Indien u van mening bent dat een bepaalde sectie of pagina van WebsiteJudge inbreuk maakt op (uw) eigendoms-, merk- en/of auteursrecht dan kunt u ons daarvan schriftelijk of via mail (info@websitejudge.com) op de hoogte stellen. Alhoewel WebsiteJudge iedere berichtgeving hieromtrent uitermate serieus neemt, kan WebsiteJudge op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor een eventuele inbreuk op het eigendoms-, merk- en/of auteursrecht veroorzaakt door aanmelding van een website door (geregistreerde) gebruikers.

Beoordelen websites

Elke website die bezocht wordt kan op vijf punten worden beoordeeld door deze een cijfer toe te kennen van 1 t/m 10 waarbij 1 de laagste score is en 10 het hoogst.

Van deze vijf punten is het cijfer voor het "totaalbeeld" het belangrijkst: dit cijfer wordt weergegeven naast de "snapshots" in de categorieeen.

De vijf punten waarop een site beoordeeld wordt zijn:

 • eerste indruk - Wat is de eerste indruk als u de site opent?. Hoe beter uw indruk hoe hoger dit cijfer.
 • ontwerp - Hoe ziet de website er uit? Hoe mooier de site er uitziet hoe hoger dit cijfer.
 • gebruikersgemak - Hoe is de navigatie op de website? Hoe makkelijker u navigeert op de site hoe hoger dit cijfer.
 • snelheid - Laadt de site snel of langzaam? Hoe sneller de site laadt hoe hoger dit cijfer.
 • totaalbeeld - Wat is uw algemene indruk/gevoel over de site? Hoe beter deze indruk hoe hoger dit cijfer.

Het gemiddelde cijfer dat weergegeven wordt in de categorieen wordt berekend over alle beoordelingen van het "totaalbeeld".
Het cijfer dat bij het "totaalbeeld" wordt weergegeven is ook het cijfer dat weergegeven wordt in de hoofdpagina, categorieeen en de subcategorieeen.
Een compleet overzicht van gegeven cijfers kunt u op de pagina van de desbetreffende site vinden.

Iedere beoordeling die wordt gegeven is belangrijk. Hoe meer beoordelingen een site heeft hoe reeeler het cijfer wordt. Voor eigenaren van websites is dit zeer belangrijke informatie. Zij kunnen op die manier hun dienstverlening, indien nodig, verbeteren. Beoordelingen zorgen er dus voor dat het internet een betere plek wordt!

Bent u een eigenaar van een website? Vul dan gratis additionele informatie over uw website GRATIS in. Hoe beter de beschrijving van uw website hoe meer beoordelingen u zult krijgen!

Profiel aanmaken

Het aanmaken van een profiel is zeer laagdrempelig. Na registratie kunt u direct beginnen met beoordelen. Denk er wel aan dat u een juist emailadres moet invoeren. Alleen dan kunt u, bij verlies, een nieuw wachtwoord aanvragen!

Websites aanmelden

Voor het aanmelden van websites hoeft u geen profiel aan te maken. U dient WEL een profiel aan te maken indien u de site wilt beoordelen. U kunt via deze link registreren. U mag iedere, nog niet aanwezige, website toevoegen die aan de volgende criteria voldoen:

 • U mag ALLEEN de HOOFDURL AANMELDEN van een website (bv. www.site.nl of http://site.nl) U mag dus GEEN subdomeinen aanmelden (bv. http://subdomein.site.nl) of urls die verder in de site liggen (bv. http://site.nl/verdere url). Alleen in uitzonderlijke situaties kan van deze regel worden afgeweken. U dient hiervoor een email te sturen naar info@websitejudge.com. waarin u uitlegt waarom uw subdomein een toegevoegde waarde heeft voor desbetreffende subcategorie.
 • Websites mogen niet voorzien zijn van pornografisch materiaal of aanmoedigen tot het bezoeken/ gebruik maken van sexueel getinte websites.
 • Websites mogen geen religieus karakter hebben.
 • Websites mogen niet gaan over wapens, hetzij over wapens zelf of het verhandelen/ maken daarvan.
 • Websites mogen niet gaan over gokken, snel rijk worden of over het oplichten van mensen/ organisaties.
 • Websites mogen niet aanmoedigen tot roken, het misbruiken van alcohol of misbruik van drugs/ medicijnen.
 • Websites mogen niet aanmoedigen tot het haten van mensen, dieren en/ of (religieuze) organisaties.

Websites die niet aan bovenstaande criteria voldoen zullen onherroepelijk van WebsiteJudge.com worden verwijderd. Ook het profiel van de aanmelder zal worden geroyeerd.

Privacy

Alle gegevens van eigenaren en beoordelers van websites zijn vertrouwelijk en zullen nooit zonder uitdrukkelijke toestemming worden gepubliceerd of worden verstrekt aan derden.

Citaatrecht

De informatie die WebsiteJudge heeft verzameld van een website is een gedeelte van de homepage. Dit valt wettelijk onder het "citaatrecht" en wordt tevens door zoekmachines toegepast (maar dan van elke toegankelijke pagina van een website).

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over WebsiteJudge dan kunt u die sturen naar info@websitejudge.com.

Maak een profiel aan

Inloggen

wachtwoord vergeten?